Vrijheid van werken

Spread the news

Werken in de horeca is fun, zeker bij ons omdat wij jouw vrijheid respecteren. Flying Service en Kitchenstaff zoeken zaal- en keukenpersoneel.

Voor je bij ons aan de slag gaat, bekijken we samen jouw professionele wensen. Waar wil je naartoe? Wat vind je leuk? Een tijdelijke interim, een studentenjob, alleen weekendwerk, een flexi-job, in loondienst met een 9 to 5 job of als zelfstandige, het kan en mag allemaal bij ons.

Flexicurity

In een maatschappij die bijna even snel verandert als de digitale wereld, is niets nog voor altijd. Producten en bedrijven hebben een korte levensduur, jobs ook. Bedrijven hebben dus nood aan flexibiliteit. Wij zijn zo’n bedrijf en onze klanten zijn dat. Deze situeren zich op alle terreinen, letterlijk en figuurlijk. Van mooie bedrijven, over privé feestjes tot events op de festivalweide of in het voetbalstadion.
Wij bieden je werk op maat volgens jouw uren, planning en periodes, maar wel met zekerheid. Flexicurity dus. Bovendien kan je er op rekenen dat wij steeds correct en op tijd betalen.

Identiteit

Eensgezind gaan wij op ontdekkingstocht en leren wat waardevol is voor de klant. Voortdurend zoeken we samen met die klant naar nieuwe oplossingen. Creativiteit en leren versmelten in dit proces tot iets wat we samen meemaken, waardoor we dezelfde taal gaan spreken en een gezamenlijke identiteit krijgen, jij, wij en zij.
Zij verwachten dat wij iets unieks en eenmaligs, speciaal voor hen serveren.
Omdat jij je goed en gewaardeerd voelt bij ons, geef je het beste van jezelf.
En wij, wij leiden dit alles in goede banen, tot ieders tevredenheid.

Wil je werken in vrijheid? Wees welkom bij ons.