Actief blijven in tijden van Corona

We geven het toe: de horeca dicht, alle grootschalige evenementen deze zomer afgelast… De plotse coronacrisis en de daaraan gekoppelde noodzakelijke maatregelen, kwamen ook bij ons keihard aan. Na de eerste schok, kwam echter ook de zin om vooruit te kijken snel terug bovendrijven. En dat maakt dat we meer dan klaar zijn om er veilig terug in te vliegen, wanneer de horeca- en eventwereld opnieuw begint te draaien. 

De afgelopen maanden hebben we bij Flying Service/Kitchenstaff immers niet stilgezeten. Op deze manier garanderen we alvast een veilige afspraak op uw (kleinschalig) event of in uw zaak: 

Safety Host:

Jawel, een nieuwe functie, speciaal in het leven geroepen om de coronamaatregelen strikt op te volgen. Onze Safety Hosts zorgen ervoor dat de 1,5 meter regel steeds gerespecteerd wordt en dat alles wat uw klanten aanraken gereinigd en ontsmet blijven. Zo kunt u vlot en veilig verder werken om uw klanten én medewerkers een topervaring te bieden met respect voor de maatregelen. 

Online sollicitaties en opleidingen:

Geen bubbels bij ons, of het moesten online bubbels zijn: al onze sollicitaties verliepen de afgelopen maanden online via Zoom om de #socialdistancing-maatregelen te respecteren. Vanaf 15 juni bieden we onze opleiding ook online aan via ons gloednieuw Youtube kanaal “How to Horeca”.

Veiligheidsmateriaal:

Onze medewerkers zijn steeds voorzien van mondmaskers, latex handschoenen en fluohesjes (zolang de voorraad strekt). Op deze manier hoeft u dit zelf niet te voorzien. 

Briefings:

Ons team volgt het nieuws rond de coronamaatregelen dagelijks nauwgezet op, en brieft de maatregelen steeds door aan alle medewerkers zodat ze steeds op de hoogte zijn van de meest actuele informatie. Dat ze thuis moeten blijven als ze zich ziekjes voelen, weten ze natuurlijk al lang! 

Daarnaast bleven we ook achter de schermen actief. Onze infrastructuur was immers stilaan aan een upgrade toe. Intussen zijn we in Antwerpen in een splinternieuw kantoor getrokken, en wordt het kantoor in Gent druk gerenoveerd.

Tot snel! 

Het FSK-team

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *