Flying Service/Kitchenstaff opent nieuw kantoor in Leuven

Verheugd kunnen we jullie meedelen dat we onlangs onze intrek hebben genomen in een nieuw en indrukwekkend kantoor: De Hoorn te Leuven, een creatieve coworkingplek én de geboorteplaats van Stella Artois. 

Met zijn historisch karakter en grootse uitstraling is De Hoorn een pracht van een pand, en sinds kort ook de thuishaven van ons nieuw Leuvens kantoor. Te midden van de Vaartkom en op enkele minuten rijden van het centrum: over de locatie kunnen we zéker en vast niet klagen. Coworkingplek De Hoorn is een bruisende hub waar verschillende creatieve start-ups hun thuis vinden. Met tal van workspaces en vergaderzalen, een restaurant, en een bar konden wij ons geen betere werkplek voorstellen. Als geboorteplaats van Stella Artois, kan je in De Hoorn nog steeds de 18de -eeuwse koperen brouwketels bewonderen vanuit de brouwzaal. Deze historische hal werd omgetoverd tot een prachtige eventruimte.

Ook de indrukwekkende machinezaal is, met zijn vleugje steampunk karakter, een voortreffelijke locatie waar uitgebreid gedineerd en gefeest kan worden.

Bij De Hoorn wordt ook veel aandacht gegeven aan lokaal talent. Van graffiti tot ingekaderde schilderwerken, wat opnieuw bijdraagt aan de onvergetelijke bezoekerservaring.

Onze CEO Rakki Amghar en collega Iris zijn in ieder geval enorm enthousiast om alles in goede banen te leiden vanuit deze prachtige locatie. 

De mooie mix tussen de geschiedenis, kunst en entertainment maakt het een prachtig kantoor om uit te werken

Share