Hoe is het om als student te werken bij Flying Service? We vroegen het aan één van onze trouwe werkkrachten

Spread the news

Ah, het mooie studentenleven. De gouden jaren die je voor de rest van je leven gaan bijblijven. Het leven van een student(e) stopt uiteraard niet bij boeken en lessen. Cantussen, feestjes en reisjes horen natuurlijk ook bij het bruisende studentenleven. Om dit allemaal te kunnen financieren, zoeken studenten massaal naar leuke studentenjobs.

Hoe is het nu om als student te werken bij Flying Service?
Wij vroegen het aan Margaux, studente handelswetenschappen die sinds 2 jaar een trouwe werkkracht is in ons Flying team.

Lukt het om je studies te combineren met een studentenjob bij Flying Service?
Ja, dat lukt prima. Wij mogen zelf kiezen waar en wanneer wij werken en dat is in mijn ogen een heel groot voordeel. Wij krijgen geen wekelijkse planning met vaste uren, en dat is bij veel studentenjobs wél zo. Tijdens de examens geef ik bijvoorbeeld ook aan dat ik niet of minder kan werken en daar wordt uiteraard ook rekening mee gehouden. Wat ik ook zo leuk vind aan Flying Service is dat ze echt een “match” zoeken. De planners weten welke events ik helemaal top vind en proberen mij daar zoveel mogelijk in te plannen. Uiteraard word ik niet ingepland op events waar ik helemaal geen feeling mee heb. Op het einde van de dag is enthousiasme en passie nog altijd heel belangrijk.

Wat is het leukste event waar je al hebt mogen werken?
RAFC. Ik ben een heel grote voetballiefhebber dus het is fijn om alles van zo dichtbij mee te maken. Ik heb altijd het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag, en dat is enorm belangrijk voor mij. Uiteraard heb ik ook heel toffe collega’s die de ervaring nog leuker maken. 

Wat zijn volgens jou de voordelen van een studentenjob in de eventsector?
De eventsector staat bij mij gelijk aan sfeer, en de sfeer ontbreekt er nooit. Ik werk samen met leuke mensen die hun job oprecht graag doen en dat geeft een enorme boost. Na mijn shift vertrek ik altijd met voldoening naar huis. Uiteraard is het ook een goede bijverdienste. 

Zou je het andere studenten aanraden om te werken bij Flying Service?
Jazeker, ik heb het een vriendin ook al aangeraden. Dat ze zelf haar uren en dagen kan kiezen is een heel groot voordeel. Het is niet altijd vanzelfsprekend om lessen te combineren met je studentenjob. 

Ben jij nog opzoek naar een leuke bijverdienste en wil je net zoals Margaux op de leukste events werken?
Stuur je CV naar info@flyingservice.be en we nemen contact met je op!

Geef een reactie