We stellen jullie graag voor aan ons zusterbedrijf: MIRA – Event Support!

Mira_EventSupport
Spread the news

Graag stellen we jullie voor aan MIRA – Event Support! Een event management bedrijf in Brugge dat onze #fskfamily in september 2021 is komen versterken. Nog een nieuwe locatie zeg je? Ja hoor! Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten en personeel nog beter kunnen ondersteunen. Als zusterbedrijf van FSK zullen ze in de toekomst de regio Oostende – Kortrijk en Brugge voor de rekening nemen en daar een team uitbouwen om tal van events te realiseren.

MIRA? Wat is dat?

MIRA ondersteunt events op verschillende manieren. Ze zorgen niet alleen voor personeel, maar denken ook mee na over de organisatie van het event en bieden zowel voor als na het event logistieke ondersteuning. Zo bieden ze vier diensten aan onder de noemers crew, support, projects en academy.

Crew

MIRA gaat steeds op zoek naar enthousiaste en dynamische mensen om het team te versterken. Alle nieuwe medewerkers volgen een basisopleiding om vol zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan. Zo worden er niet alleen praktische vaardigheden aangeleerd, ze proberen hun teamleden ook iets bij te brengen op sociaal en persoonlijk vlak. Iedere medewerker krijgt de kans om zichzelf ten volle te ontplooien en zijn/haar (verborgen) talenten te ontdekken!

Support

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. Al te vaak worden zaken over het hoofd gezien, vooral wat betreft logistiek en bediening. Daarom overlopen ze de noodzakelijke stappen van het event. Indien nodig, bieden ze de nodige support om alsnog bij te sturen en alles tijdig voor elkaar te krijgen.

Projects

Een grootschalig event of project organiseren vergt heel wat voorbereiding. Een frisse en neutrale blik op het gebeuren is dan ook broodnodig. MIRA – Event Support helpt dan ook graag bij het overlopen van het project. Ze anticiperen op mogelijke problemen die zich kunnen voordoen. Hun logische en ervaren kijk op de organisatie en logistiek van een event biedt een absolute meerwaarde voor de klant.

Academy

Zoals eerder vermeld, krijgt elke nieuwe medewerker bij MIRA – Event Support een basisopleiding. Hier besteden ze niet enkel aandacht aan vaktechnische competenties, maar gaan ze ook dieper in op hun werking en de gewenste mentaliteit tijdens opdrachten.

Gemotiveerde medewerkers krijgen zelf de kans om extra opleidingen te volgen. Ze bieden namelijk verschillende opleidingen aan: eentje dat zich toespitst op barwerk, op zaalwerk en op het coachen van een team.

Zin om het team te vervolledigen?

Ben je woonachtig in omgeving Brugge, Oostende of Kortrijk en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Schrijf je dan in bij MIRA! Je krijgt er sowieso geen spijt van!

Geef een reactie