Onze Djobz website in een nieuw jasje

DJOBZ
Spread the news

Een platform dat werkzoekenden en werkgevers matcht, voor en door horecahelden

Wie is Djobz?

Djobz is niet zomaar de zoveelste jobsite. Bij Djobz gaan we op zoek naar een échte match tussen werkzoekende en werkgever. We gaan niet voor een korte sprint, maar lopen liever een marathon, toch? We gaan op zoek naar langdurige tewerkstelling voor onze werkzoekenden en werkgevers.

Bovendien heeft het hele Djobz-team feeling met de horeca. We weten waar werkgevers naar op zoek zijn: een top team met een goede work ethic en sociale werknemers die er met vol enthousiasme tegenaan gaan. Daarnaast weten we wat werkzoekenden drijft wanneer ze op zoek gaan naar een job in de horeca.

In de horeca moet alles snel vooruit gaan! En dat zal je meteen merken aan het Djobz-platform. Hier kan je als werkzoekende SNEL solliciteren en als werkgever SNEL een vacature plaatsen. Volledig digitaal en efficiënt.

Om jouw volgend avontuur nog sneller te vinden, hebben we onze Djobz website in een nieuw jasje gestoken. We kunnen met trots zeggen dat deze vanaf nu live staat! Ben je klaar voor een nieuw horeca avontuur? Via de blauwe knop hieronder krijg je al onze vacatures op een plateau.


Wat is er nu allemaal veranderd? 

  • We hebben filters toegevoegd: Je kan de verschillende vacatures filteren op soort werk, de regio waar je aan de slag wil, soort contract of regime. Ben je op zoek naar een nieuw keukenavontuur in regio Antwerpen of ga je liever aan de slag als kelner in regio Leuven? You name it, we have it!
  • Wat ook nieuw is, zijn onze Djobz alerts. Zo kan je jezelf inschrijven om als eerste onze nieuwste vacatures te ontvangen. Geen interesse meer? Geen probleem, je kan je op elk moment uitschrijven.
  • Last but not least, hebben we ook een blog gelanceerd. Hier lees je bijvoorbeeld hoe je het perfecte CV in elkaar kan steken of vertellen we meer over verschillende arbeidscontracten.

Benieuwd naar onze beschikbare vacatures? Neem dan eens een kijkje op onze gloednieuwe Djobz website!Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten!

Geef een reactie