DE VOORDELEN VAN WERKEN IN DE HORECA

Flexibel werk

Jij kiest waar en wanneer je werkt.

Snelle uitbetaling

Je loon binnen de 7 dagen op je rekening.

Opleiding

De ideale voorbereiding op je opdracht.

Ervaring

Een team met expertise, ervaring en skills.

Teamspirit

Maak deel uit van een unieke groep gelijkgezinden.

NEEM CONTACT MET ONS OP
BEL NU

Events

Belangrijke events van Flying Service Kitchen Staff

Nieuwsberichten

Belangrijke berichten van Flying Service Kitchen Staff

GOESTING

1 maart 2019

Thijs Vervloet en Lore Leys, Jonge Topchef van vlaanderen Gault millau 2019 Michelin  1* Gault millau 16/20 In de Sint-Lambertusstraat 9 in Westerlo heerst er een stevige drukte.Het is vrijdagochtend en de koks zijn al in volle voorbereiding. Groenten worden schoongemaakt, een vis wordt vakkundig van de graat gehaald. Duivenkarkassen worden de basis van een […]

Let’s not change a winning team

13 februari 2019

Impe Catering, vaste klant sinds jaar en dag Al sinds zijn 15e in de business en nog net geen 30 jaar een eigen cateringzaak, Vincent Impe heeft bakken ervaring. En FSK mag al meer dan tien jaar de exclusieve leverancier van zaalpersoneel zijn. Samen hebben Impe Catering en FSK al talloze evenementen, zoals het Autosalon, […]

Not working ‘nine to five’

23 januari 2019

De dagelijkse sleur… We komen er vaak in terecht voor we het goed en wel beseffen. Velen kiezen er dan ook bewust voor om het anders te doen. Geen ‘nine to five’ meer, maar flexibel werken wordt steeds populairder. Dat flexibel werken, en de combinatie met horeca, was ook wat Muriël aansprak om bij Flying […]

Meet team Antwerp

4 januari 2019

Terwijl onze koks boven hun vuren staan te zwoegen en onze kelners hun uiterste best doen om de gasten de dag van hun leven te bezorgen, zorgt ons topteam dat de planning van deze mensen op rolletjes loopt. (van links naar rechts) Yves, Paulien, Eva en Xavier zijn de dragende kracht van kantoor Antwerpen. Yves: […]

Studeren en werken

30 november 2018

Studeren is financieel niet altijd gemakkelijk. Er is niet alleen de studiekost, maar veel studenten hebben ook graag een auto, met alle kosten daaraan verbonden, willen al eens een stapje in de wereld zetten, reizen,… En als het kan ook nog wat sparen voor de toekomst. Ook de Antwerpse student Robin de Roeve, 20 jaar, […]

Van afwasser tot chef: Bianca Covens

24 november 2018

Werkplezier gaat voor sommige mensen boven succes, status of prestige. Zo ook voor kokkin Bianca Covens die een baan in een sterrenrestaurant verliet om bij Kitchenstaff aan te slag te gaan. Of beter, terug aan de slag want ze wist waarnaar ze terug kwam omdat ze dankzij een jarenlange ervaring in ons team overstapte naar […]