Nice to meet you...this is SKWD 👋

02
.
05
.
2024

Groot en leuk nieuws: we hebben er een nieuw zusterbedrijf bij! SKWD is een uitzendbureau speciaal voor studenten. Ze zijn het aanspreekpunt voor jobs op de leukste events en festivals in regio Brussel en Leuven. ☝️Maar SKWD is MÉÉR dan gewoon een uitzendkantoor: als member van de SKWD-community ben je welkom op tal van leuke activiteiten, kan je komen studeren op kantoor en maak je vrienden voor het leven.

👉 SKWD heeft voor iedere student wat wils...van kelners en barmedewerkers tot stagehands. Waarom Tommy studenten als doelgroep koos? "Ik weet dat als je deze goed behandelt, dit het personeel is waar je het meest op kan rekenen. Ze zijn erg geliefd op evenementen!"  

Daarom wil hij een echte community creëren, waar niet alleen werk, maar ook welzijn voorop staan. SKWD wil een leidraad in het leven van de student zijn: vanaf het verlaten van de middelbare schoolbanken tot een eerste vaste job. Zo helpt SKWD haar studenten met hun studiekeuze en het vinden van een eerste vaste job of stage. Ook wordt écht geluisterd naar studenten: hun mening is waardevol, alleen zo kan SKWD een echte community zijn!

👉 Naast een community voor studenten wil SKWD ook een betrouwbare partner voor haar klanten zijn! Vlot en snel contact zonder lange mails over en weer en een informele band met onze klant zonder onnodige formaliteiten...dat is SKWD voor klanten, of moeten we vrienden zeggen 😅?  

Daarnaast betekent werken met studenten niet dat de professionaliteit achterwege wordt gelaten: de studenten worden goed opgeleid en ondersteund bij elke stap!  

Nu jullie SKWD wat beter kennen, rest er nog maar één stap: deel uitmaken van de SKWD! Of het nu als student of als klant is, voor iedereen is er een plekje in het verhaal van SKWD!  

Dus...welkom in de SKWD!