Wij helpen je aan de juiste (d)job!

01
.
08
.
2024

Wist je dat we een inhouse matchmaker hebben 💘? Ja hoor, en deze heet niet Cupido, maar Djobz! Op www.djobz.be vind je allerlei openstaande vacatures in de horecasector. Van een studentenjob tot een vaste job... er is voor elk wat wils! In deze blogpost geven we een kort overzicht van het soort jobs dat we aanbieden én krijg je wat tips om dé job die bij je past te vinden in deze zee van vacatures.

We hebben een grote variatie aan jobs: zowel qua regio als functie en statuut is er voor iedereen een match. Graag als flexijobber werken? Of liever een vaste job, maar wel geen weekendwerk? Een job in de keuken of in de zaal? Of ben je eerder het administratieve type en werk je graag achter de schermen van de horecawereld? Via de handige filterfunctie vind je snel waar je naar op zoek bent!  

"Geen resultaat gevonden"? Geen probleem, onze matchmakers vullen de website continu aan met nieuwe uitdagingen én kunnen jou op de hoogte brengen indien er een job vrijkomt die helemaal op jouw lijf geschreven is, nog voor deze online komt! Upload je cv via https://www.djobz.be/plaats-je-cv en dan blijven we een match voor jou zoeken, ook al vind je momenteel niet wat je zoekt op onze website.

Zorg er vooral voor dat je weet waar je naar op zoek bent, urenlang en doelloos scrollen heeft weinig zin. Zoek gericht naar wat jij wil! Stel jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen: wil ik dicht bij huis werken of ben ik bereid iets verder te gaan? Heb ik een eigen wagen of hang ik af van het openbaar vervoer? Ben ik op zoek naar verantwoordelijkheid en wil ik een team aansturen of ben ik liever deel van dat aangestuurde team?  

Hopelijk kunnen jullie met deze tips aan de slag om dé job te vinden. Vergeet niet dat Djobz jou bij elke stap helpt en we van iedere match zó blij worden. Op elk (kook)potje past altijd een deksel! Begin nu aan jouw zoektocht door naar www.djobz.be te surfen en wie weet vind je jouw volgende droomjob!